Kaj je?

Je izbrana kolekcija visoko kakovostnih in biološko polnovrednih jabolčnih sokov, ki so iz najboljšega sadja, pripravljeni po najnežnejših postopkih in  takoj shranjeni v najboljšo embalažo-steklo!

Da nimajo ničesar dodanega, nobenih aditivov, sladkorjev, arom, ojačevalcev, stabilizatorjev, konzervansov in podobne navlake, je pa za nas obvezno in samoumevno!

Soka raje ne naredimo, kot da bi morali na račun kakovosti karkoli žrtvovati! Zanima nas samo vrhunskost- v vsaki kapljici naših sokov!

Ker so sokovi narejeni direktno iz najboljšega in slastnega sadja, nas to uvršča med redke izdelovalce doma in v svetu, ki vam lahko v steklenici ponudimo prave sadne sokove.

V naši litrski steklenici imate sok iz približno 1,7kg jabolk, svežo aronijo, sveže cvetove bezga, sveže korenine ingverja, sveže maline ali najboljši cimet in klinčke  in nič drugega! Odvisno, katerega člana družine Jabolčnik poskusite!

Več o posameznih članih družine Jabolčnik, boste izvedeli od njih samih v zavihkih spodaj!

Našo izbrano družino Jabolčnik lahko dobite tako, da jo poiščete v izbranih trgovinah ali povprašate po njej v boljših gostiščih in restavracijah ali pa nas pokličete za več informacij!

Poiščite našo družino Jabolčnik in uživajte v odličnih, inovativnih in zdravih sokovih!

Hvala,

Grčinovi

naročite nas lahko na: 041 39 13 40 , tudi z sms-jem!